Dirk Stallaert - zelfportret

HetUNIVERSUMvanDirkStallaert - nieuwsblog

In afwachting van een soortgelijk systeem op de échte Dirk Stallaert-site, kan je alvast op deze blog terecht voor de laatste nieuwtjes rond albums, signeersessies en dergelijke meer. Filip & Filip

13 juni 2006

Pakkeman krijgt een vervolg…

… maar vanaf nu met Poulet, in plaats van Trouveur.

Pakkeman en Trouveur kennen we nog van De Laatste Friet, een vervolgverhaal dat Dirk Stallaert en Erik Meynen maakten voor “België Blootgelegd”, een bijlage bij de krant De Standaard in 2003.

Beide inspecteurs keren nu terug in Fedra, ‘Het magazine van de ambtenaar’, dat maandelijks verschijnt (behalve in juli en augustus).

Het eerste verhaal, gepubliceerd in het mei-nummer, kreeg de titel “Moord in het museum” mee: in het Belgisch Centrum van het Beeldverhaal is een misdaad gepleegd. De hoofdverdachten zijn 3 stripverzamelaars die recentelijk geprobeerd hebben een deel van de stripcollectie van het slachtoffer aan te kopen… Wie is de dader, en vooral, hoe bent u dit te weten gekomen…???

Net zoals bij het Unizo-verhaal De Mysterieuze klant, zitten er opnieuw enkele leuke stripknipogen verwerkt in het verhaal.

Fedra verschijnt in een oplage van 88.000 exemplaren voor de Nederlands- en Franstalige overheidsambtenaren.

Meer info over het magazine op volgende site: F-Twee - Fedra, alwaar proefnummers en abonnementen aangevraagd kunnen worden.

1 Comments:

  • At 6:58 p.m., Anonymous Anoniem said…

    Beste Dirk, je flikkenduo kan door iedereen bekeken worden op www.fedramagazine.be !

     

Een reactie posten

<< Home